Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, 17-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Minikler Türkiye şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olan Çankırı’mızın gücü Fatih Özgen’i makamında kabul etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Seyfettin Karadeniz,” Sporcum Güreş Sporuyla Çok Kısa süredir uğraşıyor.  İlk kez katıldığı bu müsabakada şampiyonluğu göğüsledi.  Kendisine olan inancı ve yeteneği çok fazla. Sporcumun ilerleyen yıllarda Milli takımda yer alacağına gönülden inanıyorum.  Ayrıca Takımımdan desteklerini esirgemeyen Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Ekrem Gerginci’ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci,  Sporcularımızdan üst üste gelen Şampiyonluk haberleri , alınan neticeler, kazanılan skorlar Çankırı’mızın adını duyurmaya devam ediyor.  Çankırı’mızda Çok yetenekli sporcularımız var. Antrenörlerimizin ve sporcularımızın bu yetenekler üzerine koydukları çalışmalar neticesinde başarılar geliyor ve gelmeye de devam edecek. İfadelerini kullandı. Gerginci, Antrenörümüz Seyfettin Karadeniz’ i ve Sporcumuz Fatih Özgen’i tebrik etti başarılarının devamını diledi.