Çankırı Valiliği, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde organize edilen 2015-2016 sezonunda futbol dalında değişik yaş gruplarında liglere iştirak eden 13 spor kulübümüze malzeme dağıtım törenini gerçekleşti. 

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Yakup ÖMEROĞLU,  Orta Kaymakamı Mehmet İLİDİ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan YILDIZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem GERGİNCİ, Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI, Türk Telekom Müdürü Halil AKSOY, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal KAMAN, Çankırı İl Hakem Kurulu ve üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem GERGİNCİ;
Kıymetli misafirler değerli kulüp yöneticileri ve basınımızın güzide temsilcileri
Çankırı Valiliği, İl Özel İdare Genel Sekreterliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde organize edilen 2015-2016 sezonunda futbol dalında farklı yaş gruplarında liglere iştirak eden 13 spor kulübümüze yapılacak olan malzeme dağıtım törenine hepiniz hoş geldiniz.
Geldiğimiz günden bu yana Çankırı’mızdaki başarılı sporcularımızı kamuoyunun önüne çıkarmaya çalıştık. Buradaki amacımız sporun her dalında Çankırı ilimizi sporun en üst seviyesine çıkarmak, ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi konumuna taşımaktır.
Bu aşamada Sn. Valimiz, Değerli Vekillerimizin, Belediyelerimizin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun bundan sonrada etkin katkılarını bekliyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 Futbol sezonunun ve Çankırı’daki tüm spor branşlarının başarılarla dolu geçmesini temenni ediyor hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü açılış konuşmasını sonlandırdıktan sonra, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal KAMAN’ın konuşması gerçekleşti.
Kıymetli misafirler değerli kulüp yöneticileri ve basınımızın güzide temsilcileri
Çankırı Valiliği, İl Özel İdare Genel sekreterliği ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğinde organize edilen 2015-2016 sezonunda futbol dalında değişik yaş gruplarında liglere iştirak eden 13 spor kulübümüze yapılacak olan malzeme dağıtım törenine hepiniz hoş geldiniz.
Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak zorluklar içerisinde mücadele eden, kişi veya kişilerin özverileriyle ayakta kalmaya çalışan amatör kulüplerimizin bir nebze olsun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için amatör sporun ve sporcunun büyük destekçisi olan Sayın Valimiz Mesut KÖSE'nin destekleriyle bu yardımları gerçekleştiriyoruz.
Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı olarak İlimizde geleneksel hale getirdiğimiz spor kulüplerimize malzeme yardım törenine katılım sağlayan yetkililerimize, spor kulüplerimize ve siz değerli sporcu kardeşlerime ve özellikle Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ'e ve Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Genel Sekreteri Adnan ERSAN'a Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuza verdikleri destek ve gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
2015 – 2016 sezonunda kulüplere yapılan yardımı törene katılan protokol üyeleri tarafından verilerek son buldu.