Gençlik ve Spor Bakanlığı Hasbihal Gençlik Programları kapsamında Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şehit Uhud Kadir IŞIK Gençlik Merkezi 28 Mart 2017 tarihinde Bekir DEVELİ ve Erem ŞENTÜRK Bunu  Konuşalım Programına ev sahipliği yaptı. Çankırı Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Filiz, Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Muhammed Emin AKBAŞOĞLU,  Ak Parti İl Başkanı Sayın Celal KAMAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ekrem GERGİNCİ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürümüz Sadık AK, Üniversite Konsey Başkanı Yüksel KOL,  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Koray ERDOĞAN, Gençler ve Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri Program yaklaşık 350 kişinin katılımıyla 100. Yıl Kültür Merkezinde saat 19.30’da başlayıp saat 21.30’da sona erdi. Yapılan Program kapsamında Bekir DEVELİ ve Erem ŞENTÜRK “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Terör örgütlerinin Ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunlar” konusunda söyleşi yaptılar. 
Bekir DEVELİ ve Erem ŞENTÜRK, Gençlerle buluşan etkinliklerin amacına yönelik “Neye üzüleceğimizi, neye sevineceğimizi hatta nasıl giyineceğimizi bile belirtiyorlar. Hiçbir anlamı olmayan kavramlardan inşa ettikleri daracık kafeslere hapsettiler zihnimizi. Zihnimizi istimlak ettiklerinde, ilk olarak bakış açımızı aldılar. Çünkü hatalı bir bakış açısıyla nereye, hangi bilgiyle bakarsak bakalım her seferinde tam da onların istediği şeyi gördük. Hesaplayamadıkları tek şey onların hazin sonu oldu! Zamanın ruhu! Bir nesil yüzyıllık uykusundan uyanıyor ve kaybettiği ilk şeyi, bakış açısını geri kazanıyor! Kadim medeniyetin bin yıllık hafızasından yükselen bir Nida diyor ki: ‘Bana nerde durduğunu söyle, sana ne gördüğümü söyleyeyim. Ne gördüğünü söyle, sana nerede durduğunu söyleyeyim! İfadesini kullandılar.
Program sonrasında Bekir DEVELİ ve Erem ŞENTÜRK, Çankırı Şehit Uhud Kadir IŞIK Gençlik Merkezi Konferans salonunda yaklaşık 40 Genç ile çay içerek hasbihal ettiler. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem GERGİNCİ, hoş sohbetleriyle Gençlerimizi kendilerine hayran bırakan Bekir DEVELİ ve Erem ŞENTÜRK’e, bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan Saygıdeğer Protokollerimize, Programda emeği geçenlere ve tüm Çankırı halkına teşekkürlerini iletti.