Çankırı Valimiz Sayın Hamdi Bilge AKTAŞ, Çankırı İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hıdır AYÇİÇEK, Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin AKSOY, Çankırı Emrah Aksoy Boks Salonunda kampta olan Bayan Boks Milli Takımımızı ziyaret ettiler. Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ekrem Gerginci, Boks Milli Takımımızı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Sayın Valimize, İl Jandarma Komutanımıza, İl Emniyet Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Genç Bayanlar Boks Milli Takımı, 17-26 Nisan 2018 tarihleri arasında İtalya'nın Roseto Degli Abruzzi kentinde yapılacak olan 2018 Genç Kadın ve Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası öncesi Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tesislerinde kampa girdi. 
Aday Kadro olarak kampa katılan 20 Sporcu ve 6 Milli Takım Antrenöründen, belirleyici elemeler yapılarak Milli Takım Kadrosu netleştirildi.

18 Mart’tan itibaren ilimizde misafir ettiğimiz Milli Takımımız, 16 Nisan’da Çankırı’dan yola çıkacak. 10 Sporcu ve 4 Antrenörle ülkemizi İtalya’da temsil edecek olan Milli Takımda, Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörümüz Ahmet ÇINAR ve Sporcumuz Hatice Akbaş da yer aldılar. 
Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ekrem Gerginci, sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ederek, Avrupa Derecesi ve Olimpiyat Kotası için yarışacakları önemi büyük olan bu şampiyonada kendilerine başarılar diledi.