ELDİVAN’DA SPOR YATIRIMLARI HAYATA GEÇİYOR
Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilçelerde yatırım atağına başladı. Diğer İlçelerde olduğu gibi Eldivan ilçeside Futbol Sahası ve Kapalı Halı Sahası’na kavuşmak için gün sayıyor. 
Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, Spor Hizmetleri Müdürü Ekrem Şahin ve Eldivan Spor İlçe Müdürü Burak Ergül, Eldivan ilçesine yapılan spor yatırımlarını yerinde inceledi. İlçelerdeki tesislerin hayata geçtiğini gördükçe heyecanlarının daha da arttığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak “Eldivan, sadece kirazı ile değil,  spor başarılarıyla da konuşulacak bir ilçemiz olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve profesyonellerimizin kendilerini yetiştirecekleri ve geliştirecekleri nezih tesislerimiz en kısa zamanda hayata geçecek. İlçelerimizin bu yatırımlar ile spor alanında kendilerini kanıtlama fırsatları doğmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.
Eldivan ilçesinin tarihinde görülmemiş yatırımlara kendi dönemlerinde kavuştuğunu ifade eden Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı “Eldivan’ımız; doğalgaz, TOKİ konutları ve elde ettiği hibeler sayesinde geçtiği atağı, spor yatırımları ile taçlandıracak. Spor yatırımları tamamlandıktan sonra bütün tesislerin aynı bölgede olması dolayısı ile adeta spor kompleksine dönüşüyor. Çok amaçlı bir bölge olacak. Vatandaşlarımız hem spor yapacak hem spor izleyecek hem de aileleri ile birlikte piknik yapacakları bir alana kavuşacak. 2020 yılında Çankırı’nın geneline kazandırılan yaklaşık 60 Milyon TL’lik spor yatırımlarının Çankırı’ya kazandırılması sürecine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ak Parti Grup Başkan Vekili Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, yatırımların ihale, yer tespiti ve yapım aşamasında bizimle aynı özveriyi gösteren Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sadık Ak, Spor Hizmetleri Müdürü Ekrem Şahin ve Eldivan Spor İlçe Müdürü Burak Ergül’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.